Uitgaan in Puerto del Carmen

Puerto del Carmen is dé badplaats van Lanzarote en het nachtleven bruist hier. Uitgaan in Puerto del Carmen is dan ook een waar feest. Of je nu heerlijk wil het eten, goed wil losgaan of mengen met de locals, het kan er allemaal. Jong en oud zullen zich hier zeker vermaken.

Er zijn in zowel het oude als nieuwe centrum van Puerto del Carmen tal van restaurants, cafés, bars en nachtclubs. Wij hebben de beste restaurants en leukste cafés, bars en nachtclubs voor je op een rij gezet. Zo weet je precies waar je moet zijn bij het uitgaan in Puerto del Carmen.

De beste restaurants in Puerto del Carmen

Puerto del Carmen telt diverse restaurants, van traditioneel tot modern. In het oude deel van de stad, nabij de haven, zitten verschillende traditionele, kleinere restaurants. In het nieuwe deel van de stad vind je allerlei diverse restaurants.

La Carmencita del Puerto

La Carmencita del Puerto is misschien wel het beste restaurant van Lanzarote. Dit restaurant ligt niet direct aan de boulevard, maar zit iets verder weggestopt. Je kan hier heerlijke, unieke tapas halen. De bediening is er ontzettend vriendelijk en ook prijstechnisch is het zeer goed te doen. Niet voor niets staat dit restaurant bovenaan op Tripadvisor, maar ook onze eigen ervaring hier was geweldig.

Vino+ Lanzarote

Bij Vino+ Lanzarote zit je goed als je wil genieten van heerlijke Spaanse gerechten. Een deel hiervan komt uit Andalusië, maar dit hebben ze heerlijk weten te combineren met lokale, Canarische invloeden. Daarbij zijn de wijnen die ze hier serveren van absolute topkwaliteit. Dit mag natuurlijk ook wel met zo’n naam!

La Cañada

La Cañada ligt vlak achter het grootste strand van Puerto del Carmen. Lokale gerechten zijn hier dan ook in een modern jasje gestoken. Diverse Canarische gerechten zijn hier volop verkrijgbaar voor een zeer schappelijke prijs. Daarbij zit je direct in het nieuwe centrum. Ideaal als je daarna tot in de vroege uurtjes wil uitgaan in Puerto del Carmen.

My Kitchen Julius

Hoewel My Kitchen Julius in de oude haven zit, kan je hier genieten van overheerlijke, internationale gerechten. Bij dit steakhouse kan je fantastische vleesgerechten bestellen. Dit restaurant is wat kleiner, maar dat merk je ook in de benadering. Erg persoonlijk en de kwaliteit is uitmuntend.

Asian Kitchen

Direct aan het strand ligt Asian Kitchen, zoals de naam al zegt een Aziatisch restaurant. Overal ter wereld kan je natuurlijk sushi verkrijgen en hier ook. De gerechten zijn er fantastisch en heerlijk vers. Je zit direct aan het vuur. Dit maakt de ervaring extra leuk. Voor een gezellige avond met heerlijk, verse sushi zit je hier goed.

De hotspots voor uitgaan in Puerto del Carmen

Uitgaan in Puerto del Carmen shotjes Uitgaan in Puerto del Carmen doe je natuurlijk bij één van de gezellige cafés, bars of nachtclub. Wij hebben de leukste plekken voor je op een rij gezet. Let wel op dat het nachtleven in Puerto del Carmen redelijk vroeg begint. Dit komt met name door de Duitse en Britse toeristen die het eiland ook veelvuldig bezoeken. Met name aan de Avenida de las Playas vind je tal van uitgaansgelegenheden. Wij hebben een aantal hotspots voor je op een rij gezet.

La Delicatezza Cocktail Bar

Wie de avond goed wil beginnen gaat naar La Delicatezza Cocktail Bar. Bij deze cocktailbar begint je avond uitgaan in Puerto del Carmen meteen goed met heerlijke cocktails. De bar is vrij modern ingericht en ook de bediening is er erg vriendelijk.

Café La Ola

Café La Ola ligt direct aan het strand en is ideaal als je rustig wil beginnen en het daarna goed los wil gaan. Je kan hier zelfs beginnen met het diner, want er zit ook een restaurantgedeelte bij. Voor een volle avond uitgaan in Puerto del Carmen zit je bij deze plek eigenlijk al goed.

Heineken Bar

Heineken Bar ligt vlakbij het oude centrum, maar is een echte hotspot als het aankomt op uitgaan in Puerto del Carmen. De sfeer is er gemoedelijk en de muziek is top. Je kan hier tal van cocktails krijgen, maar ook mixjes en speciaalbieren. Deze bar is tot in de vroege uurtjes geopend, waardoor je de hele nacht kan doorgaan.

Lanzarote Palace

Lanzarote Palace ligt vlakbij Heineken Bar en is ook een gezellige en leuke club. De gemiddelde leeftijd ligt hier iets hoger, maar ook hier gaat het in de weekenden tot in de vroege uurtjes door.

Uitgaan in Puerto del Carmen vrienden