De mooiste reisgidsen over Lanzarote

Lanzarote is een schitterend eiland. Op onze website hebben we een prachtige verzameling van bezienswaardigheden, maar ook alles over badplaatsen, dorpen en steden op het eiland. We snappen echter dat je soms nog net wat meer wil weten. De mooiste reisgidsen over Lanzarote hebben wij dan ook voor je op een rij gezet. Een specifieke wandeling, een prachtige kaart of gewoon lekker rondneuzen wat er nog meer te beleven valt op dit schitterende eiland. Hiermee weten we zeker dat jij alles uit je vakantie naar Lanzarote zal halen.

De gidsen in deze lijst hebben we zelf in de kast staan en we kijken er nog regelmatig in. Van schitterende tripjes tot leuke weetjes over de mooiste plekken, alles komt er in terug. Met deze reisgidsen over Lanzarote weten we zeker dat je verliefd raakt en blijft op dit unieke eiland!

De mooiste reisgidsen over Lanzarote kaart uit boek

Bekijk nu alle reisgidsen over Lanzarote bij De Zwerver!

1. Lanzarote van ANWB extra

De meest recente versie van de ANWB extra over Lanzarote uit 2018 zetten wij met stipt bovenaan in deze lijst. Een heerlijk boekje van 132 pagina’s vol met schitterende tips die veel verder gaan de gebruikelijke badplaatsen, marktjes en bezienswaardigheden.

Onder meer de wijnbouw in La Geria komt erin terug, evenals het Canarisch worstelen in Tinajo. Daarnaast worden ook tal van campings, hotels en vakantiehuizen toegelicht in deze reisgids. Kortom, een boekje vol met praktische tips over de meest uiteenlopende dingen op Lanzarote.

2. Marco Polo reisgids voor Lanzarote

De Marco Polo is ook zo’n klassieke reisgids die niet mag ontbreken in een lijstje met mooiste reisgidsen over Lanzarote. In dit boekje gaan ze naast Lanzarote zelf ook in op een bezoekje aan La Graciosa, het eiland ten noorden van Lanzarote. Hier kan je mooi dagtripje naartoe boeken.

Het handige aan dit boekje is dat het op pocketformaat is, waardoor je het makkelijk mee kan nemen. De kaarten zijn ontzettend overzichtelijk gemaakt waardoor je in één oogopslag alle hotspots ziet. Het leuke is ook dat er veel aandacht wordt besteed aan festivals en lokale evenementen.

3. De Wat & Hoe Reisgids

De Wat & Hoe Reisgids – Lanzarote is voor iedere vakantieganger naar Lanzarote een ideale reisgids. Waarom? Er is met iedereen rekening gehouden. Er staan verschillende kaarten in de reisgids die over de meest uiteenlopende zaken gaan. Van overnachten tot eten en drinken en van shoppen tot wandelen. Alles komt erin terug, zelfs de overblijfselen van het koloniale verleden van het eiland.

Hoewel deze reisgids wat minder populair is dan de eerste twee hoort die volgens ons meer dan thuis in deze lijst met mooiste reisgidsen over Lanzarote. Juist door de verschillende invalshoeken en de compleetheid voor elke reiziger. Zo kan je met deze gids volop cultuur gaan snuiven, maar je kan het ook heerlijk sportief of juist ontzetten lui maken.

Meer reisgidsen over Lanzarote?

Wil je nou nog meer reisgidsen over Lanzarote ontdekken of zit de voor jou perfecte gids er niet tussen? Bekijk dan het complete aanbod van reisgidsen over Lanzarote op Bol.com of De Zwerver! Er zit gegarandeerd een gids tussen waarmee je nog net dat beetje extra uit je toch al unieke vakantie haalt.

In deze lijst hebben we specifiek reisgidsen over Lanzarote of één van de eilanden die er het meest mee geassocieerd worden opgenomen. Fuerteventura en andere grote Canarische eilanden hebben we niet mee genomen, maar ook hier zijn voldoende gidsen van via één van bovenstaande sites. Veelal ook als combinatiegids waarbij je zowel Lanzarote als Fuerteventura kan bezoeken. Veel lees- en reisplezier!